Епатажна українська співачка MARUV (Анна Корсун) вирішила підкорювати серця фанів не тільки співочим талантом, але і хореографічним — вона бере участь у шоу "Танці з зірками" і активно ділиться кадрами зі зйомок. Нещодавно знаменитість нарешті показала свого партнера на проекті - ним став відомий танцюрист Джей Дмитренко. Так, артисти позували для чорно-білої фотосесії у відвертих вбраннях, а Джей навіть приміряв туфлі на підборах.

"Me and my partner @jay.dmitriy.enko.reality
@tanci1plus1 it will be hot 🔥(Я і мій партнер. Буде гаряче!)", - поділилася емоціями MARUV. Фолловери взялися коментувати: "Клас 👍запаліть там і покажіть круть в танцях😍🔥🖤🔥", "Лялечка моя🔥😍", "Нереальні😻😻😻🙈", "Це дуже приємна новина, що ви будете танцювати разом 😍", "Буду вболівати тільки за тебе!!!❤️❤️❤️", "Непогана пара вийде :*".

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Чудові новини! Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Нагадаємо, Дан Балан віддав своє прізвище іншому, фанати ошелешені.

Як повідомляв раніше Знай.uа, соліст The Prodigy Кіт Флінг підсунув посмертну "свиню" родичам.

Також Знай.uа писав про те, що співачка Віра Брежнєва приміряла дуже екстравагантне вбрання.