Відомий російський співак Філіп Кіркоров влаштував своїм дітям, Мартіну і Аллі-Вікторії, відпочинок в окупованому Криму. На своїй сторінці в Instagram співак опублікував фото, показавши, як розважається на анексованому півострові.

Разом з дітьми Кірокоров відвідав Бахчисарайський парк мініатюр і ялтинський крокоділяріум. Мартін і Алла-Вікторія були в захваті від побаченого. Вони з радістю фотографувалися з тваринами і навіть годували їх з рук.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу.

Варто відзначити, що Філіп Кірокоров активно відвідує окупований Крим з гастролями, тим самим порушуючи українське законодавство. Для багатьох залишається дивним, що СБУ все ще не заборонила співакові відвідувати Україну.

Нагадаємо, Пугачова шокувала ногами у міні-шортах.

Як повідомляв портал Знай.uа, спливли пікантні фото молодої Пугачової, ось на що клюнув Кіркоров.

Також Знай.ua писав про те, Аллі Пугачовій загрожує арешт.