Сестри Кардашьян - Кім Кардашьян та Кайлі Дженнер не так давно опублікували їх рекламу нової колаборації. Це буде парфумерна лінія під брендом Kylie Jenner x KKW Fragrance.

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Дівчата запостили на свої сторінки в Instagram фотографії з фотосету майбутньої рекламно кампанії. Вони повідомили про те, що будуть випускати нові аромати, а флакончик парфумів буде повторювати форму губ.

Однак, окаті фанати сестер Кардашьян тут же помітили, що знімки вийшли не такі вже й вдалі. На фотографіях сестри позують у відвертих комбінезонах, але ті не змогли перетягнути всю увагу на себе. Виявилося, що на одному зі знімків у сестер Кардашьян по шість пальців на ногах. Користувачі обурилися, що дівчата вибрали такого неуважного і непрофесійного фотографа.

Популярні новини зараз
Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку
Показати ще

Шанувальники сестер одразу почали писати обурені коментарі: "Здається, всього кілька днів тому у вас було по п'ять пальців на ногах! Яка ганьба", "Як ви могли допустити такий фейл з фотошопом? Невже ви не можете знайти нормального фотографа, який не буде так невміло редагувати ваші фото?", "Дівчата, не посоромлюся запитати, а чому у вас по шість пальців на ногах?".

Сестри Кардашьян відповіли на шквал критики і сказали, що шість пальців на фото - всього лише оптична ілюзія.

Нагадаємо, раніше українська Кардашьян змінила імідж, але все одно фотографується без білизни: "Тобі до лиця".

Також Знай.uа писав, що сестричка Кардашьян охмуряє фанатів у піджаку на голе тіло, ох і гаряча.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що гаряча сестричка Кардашьян показала, як потрібно виглядати у 40 років.