Російський гуморист, актор і шоумен Максим Галкін, який також є чоловіком Алли Пугачової дуже часто тішить своїх шанувальників свіжими фото і відео з особистого життя. Цього разу Максим Галкін порадував публіку новим фото з дружиною та її зоряною подружкою Лаймою Вайкуле. Але знімок викликав неоднозначну реакцію у фанатів.

Читайте Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй програми для Android чи IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

На невинному фото дружніх посиденьок біля моря шанувальники помітили дивну деталь – Алла Пугачова виглядає молодшою за свого чоловіка Максима. Але це він молодший за дружину на цілих 27 років. Звичайно ж у коментарях до фото розгорілася дискусія між фанатами зіркової пари. Одні жартують на тему різниці у віці, інші ж бажають просто парі гарного відпочинку.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови
Показати ще

Нагадаємо, Галкіна і Пугачову розкритикували за жорстоке поводження з дітьми.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що у мережі прогримів скандал через сперму Кіркорова, в якому постраждав Галкін.

Також портал "Знай.ua" писав, що Галкін влаштував жорсткий тролінг Собчак.