Напередодні прем'єри нового сезону "Танців з зірками", відбулася закрита вечірка "DISCO В САДУ", на яку прийшли найуспішніші зірки, танцюристи і журналісти. Так, серед іншого, учасники заходу поділилися головними секретами майбутнього шоу, пише Obozrevatel.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Наприклад, креативний продюсер "Танців з зірками" Володимир Завадюк заявив, що новий сезон шоу буде непередбачуваним, і в ньому буде більше танців, а ще на глядачів чекають багато сюрпризів. А Влад Яма розповів, що йому хочеться, щоб пари здивували його. Нові зіркові учасники поділилися, що робота над проектом – титанічна праця. Вони витрачають на підготовку до "Танців" практично весь вільний час. Людмила Барбір також додала, що займається по кілька годин в день і відпрацьовує танці вдома.

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй програми для Android чи IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Новий податок на житло спустошить кишені українців: скільки доведеться заплатити Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року
Показати ще

Зазначимо, що деяким учасникам довелося чимось пожертвувати заради шоу. Так, наприклад, DZIDZIO відмовився від корпоративів і концертів. А Володимиру Остапчуку довелося пожертвувати найголовнішим – часом для сім'ї. Також нові учасники "Танців з зірками" Володимир Остапчук, DZIDZIO і Людмила Барбір зізналися, що до проекту у них не було танцювального досвіду, для них це все в новинку.

Нагадаємо, білоруський красень Яровенко з "Танців з зірками" зізнався, за що полюбив Київ.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що переможниця "Танців з зірками" поділилася секретами краси і фігури.

Також портал "Знай.ua" писав, що MARUV показала партнера на "Танцях з зірками".