Відомий російський гуморист, чоловік Алли Пугачової Максим Галкін дуже активно веде сторінку Instagram. Нещодавно знаменитість виклав кумедне відео з коханою дружиною та її найкращою подругою, популярною виконавицею Лаймою Вайкуле. Так, артистки виглядали щасливими, жартували і сміялися, проте багато хто так і не зрозуміли їх гумору.

"ДамиСДюн
#ДаМыСДюн", - лаконічно підписав Галкін. Фолловери не пройшли повз: "Спочатку я нічого не зрозуміла, а потім теж нічого не зрозуміла", "Круто, коли з подружкою на одній хвилі, все шоковані, а ви ржете👍", "По всій видимості кепкують з Виступу Лободи на вечорі Крутого)", "Так Лобода ніколи не стане на рівень Алли і Лайми.", "Подружки -реготухшки😂Теж хочу собі таку подругу на довгі роки", "Веселі бабусі". Варто відзначити, що Примадонна нещодавно "благословила" Світлану Лободу, довіривши їй співати свій хіт "Живи спокійно, країна".

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще