Відома зіркова тренер і телеведуча Аніта Луценко завжди дає безліч корисних порад про здоров'я і спорт на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила серію відвертих кадрів, позуючи для реклами власної лінії бікіні. Так, артистка приміряла декілька моделей, засвітивши сталевий прес і нескінченні ноги.

"Купальники Hot&sporty 🔥💋", - підписала кадр Луценко. Фолловери залишилися в захваті: "Образ розкритий не повністю😂 попи ідеальної не видно", "Класні!", "Яка шикарна фігура 🤩🤩🤩🤩🤩🤩", "Не знаю кому потрібен купальник,але я взахваті від кудряшок ваших. І вам вони пасують😘👍", "Вауууууу🔥🙈", "Який живіт!!🔥", "Шикарна👍".

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Не обійшлося і без хейтерів, однак Аніта відповіла на критику досить забавно.

Чудові новини! Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Аніта Луценко записала відео, за допомогою якого можна вирівняти поставу і зробити ноги стрункішими. Тренування займе всього 5 хвилин.

Також знаменитість брала участь у популярному українському шоу "Танці з зірками", так що вирішила не тільки навчиться новим, але і навчити своїх фоловерів. Так, Аніта і її партнер Олександр Прохоров записали на відео коротеньке тренування.