Відома українська співачка Ірина Білик активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно артистка виставила досить дивне фото, накинувшись на приму-балерину Катерину Кухар. Так, Катерина згадала артистку, висловлюючись про виступ Вікторії Булітко і її партнера, колишнього четверного чоловіка Білик, Дмитра Дікусара. Співачка ж чомусь знайшла це образливим, виливши бруд на Кухар в новому пості. Варто зазначити, що Ірина та Дмитро також брали участь в проекті в 2007 році.

"Я із захопленням стежила за іншою Булітко. І, нарешті, забула про Ірину Білик", — висловилася Кухар. "...коли все, що залишається у центрального каналу це балерини, що погано говорить, що втратила визнання колег і любов публіки, компенсувати дані прикрі речі за допомогою мого імені, просто дно. Вам, як примі-балерині в далекому минулому неодноразово натякала аудиторія багатьох артистів: не треба так, не принижуйте себе ненавистю до більш успішних. І не ставте, будь ласка, в незручне становище прекрасну і харизматичну пару, партнером якої є мій колишній чоловік...давайте просто згадаємо хто є хто 😉", - вилила бруд Білик. Фанати Ірини жахнулися її поведінкою, і вирішили, що артистка просто вирішила нагадати про себе.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Не залишилася осторонь і сама Катерина Кухар, відповівши Білик на своїй сторінці і також запросивши її на виставу: "Ірино, @bilyk_iryna
Добрий вечір! Згадуючи Вас у такому рейтинговому шоу, я віддавала Вам шану. Для мене Ви незабутня співачка. І мені дуже шкода, що Ви цього не зрозуміли...Після Вашого звернення, (мені було незрозуміло, чому Ви не звернулися до мене безпосередньо, хоча б через відмітку), склалося враження, що цей текст написав хтось за Вас. Я впевнена, що Ви душевна і мудра жінка.".

Чудові новини! Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.