Катерина Кухар – відома українська прима-балерина Національної опери України імені Тараса Шевченка, Народна артистка України, суддя шоу "Танці з зірками", актриса і просто неймовірно чарівна жінка. Катя активний користувач Instagram, де часто ділиться з шанувальниками фотографіями та новинами свого особистого і творчого життя. Нещодавно знаменитість постала на проекті в абсолютно новому образі, примірявши не тільки яскраво-рожеве зефірне плаття, але і каре замість звичного довгого волосся або високої зачіски. Так, артистка зізналася, що новий сезон "Танцків" став для неї дуже важким.

"Новий сезон #танціззірками напевно стане для мене найскладнішим і емоційним.....Адже, багатьох учасників я знаю вже давно і спілкуюся дуже близько.... А займаючи суддівське крісло, маю всі особисті переживання залишати на другому плані і залишатися професіоналом своєї справи. @tayanna_reshetnyak і @igorkuzmenko_official_ , мені шкода, що вам довелося залишити проект так рано.
Танюша, мені б дуже хотілося, щоб ти продовжила участь: ще більше розкрилася, як прекрасна квітка...", - поділилася емоціями Кухар. Фолловери не пройшли повз і почали засипати балерину компліментами.

Популярні новини зараз
Запам'ятайте це, а краще запишіть: "Нафтогаз" дав корисні інструкції Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Чудові новини! Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй програми для Android чи IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Нагадаємо, Катерина Кухар "підпалила" мережу гарячою фігурою в бікіні.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Кухар підкорила мережу оголеними фото.

Також портал "Знай.uа" писав, що Кухар вперше розкрила подробиці таємного шлюбу зі Стояновим.