українська танцовщица, учасниця різних популярних ток-шоу Катерина Кухар поділилася інформацією про те, скільки насправді заробляють балерини.

Відомо, що українська прима-балерина Катерина Кухар побувала в гостях у програми "Слава+", яка виходить раз на тиждень на YouTube-каналі Люкс ФМ.

Так, Катерина розповіла, скільки заробляють балерини в Україні. За словами Катерини, займаючись балетом можна заробити собі на хороше життя.

"Класичний балет існує тільки в оперних театрах. Звичайно ж, найпрестижнішою вважається Національна опера України. У нас є тільки ставка. Мінімальна заробітна плата балерини на даний момент десь 10 тисяч гривень", - розповіла Кухар.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Також прима-балерина зазначила, що в середньому провідний артист балету отримує до 5 тисяч доларів за один виступ на гастролях. Але весь заробіток в балеті залежить від категорій.

Пропонуємо нашим читачам дізнатися більше цікавого про українську зірку балету Катерину Кухар зі свіжого випуску "СЛАВА +":

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Катерина Кухар – відома українська прима-балерина Національної опери України імені Тараса Шевченка, Народна артистка України, суддя шоу "Танці з зірками", актриса і просто неймовірно чарівна жінка. Катя активний користувач Instagram, де часто ділиться з шанувальниками фотографіями та новинами свого творчого життя.

Так і цього разу Катерина Кухар поділилася з шанувальниками своїми враженнями від інтерв'ю в програмі "Слава+". Як видно на фото, балерина прийшла на зйомки до Слави Дьоміну в пишному рожево-чорному платті з зачіскою і макіяжем. Свій образ Катерина доповнила бежевими мокасинами, які майже зливаються з сукнею. Балерина зображена в затишних декораціях, сидячи за столиком з інтерв'юером Славою Дьоміним.

Нагадаємо, Влада Яму запідозрили в спорідненні з Ар'єю Старк: "Боже, одне обличчя".

Як повідомляв Знай.uа Катерина Кухар у відвертому купальнику вразила Стоянова: ідеальні пропорції.

Знай.uа писав, Катерина Кухар закохала мережу витонченою фігурою в халатику: божественно красива.