Відома українська співачка Віра Брежнєва, дружина Костянтина Меладзе, яка нині часто виступає в Росії, поділилася з фоловерами в Instagram незвичайними фото. Знаменитість виставила в Сторіс розкішну серію кадрів для Vogue Russia, анонсуючи Fashion's Night Out 2019 в Москві. Так, артистка показала, як її підготували до фешн-події, позуючи в махровому халатику і засвітивши струнке тіло.

Варто відзначити, що стилісти і візажисти працювали з Брежнєвою в шикарному готелі, нанісши натуральний макіяж і підбираючи краще вбрання для вечора. Пізніше Віра з'явилася на людях в елегантному комбінезоні від Louis Vuitton і класичними туфлями-човниками Yves Saint Laurent золотого кольору.

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося
Показати ще

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Віра Брежнєва поділилася в Instagram спільним знімком з 17-річною дочкою Сонею. Шанувальники не одразу зрозуміли, де мама, а де донька, адже вони схожі між собою, як дві краплі води.

Також знаменитість показала спільний знімок з Джастіном Бібером і його нареченою Хейлі Болдуін.