Український шоумен Андрій Данилко, який виступає під псевдонімом Вєрка Сердючка, зробив гучну заяву щодо подальшої кар'єри. Про це передає РБК-Україна.

Як відомо, свій останній концерт Данилко дав в 2017 році, і з тих пір зробив виняток тільки для Євробачення. За його словами, бажання повертатися на сцену за цей час так і не з'явилося.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Слухайте, мені треба самому скучити. Просто, коли ти 25 років (хоча вже більше) знаходишся в такому графіку, то не хочеться бути порожнім барабаном", - заявив Данилко.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу.

Шоумен зазначив, що не збирається завершувати кар'єру, але хоче дочекатися слушного моменту. Він стверджує, що виступ на Євробаченні забрала в нього багато сил.

"Для мене це було дуже складно. Треба було так себе зібрати… ми там були тиждень, я вже чекав, коли все це закінчиться. Звичайно, я постарався узяти себе в руки, але я задоволений собою. Це могло бути точніше, з настроєм", - повідомив Андрій.

Данилко заявив, що Вєрка Седючка знову почне выстуления як тільки з'явиться сили.

"Сил немає, а тому й особливого бажання теж. Як тільки будуть сили, з'явиться і бажання. Все буде добре. Треба просто трохи скучити і прийти в себе", - додав артист.

Нагадаємо, Данилко вибухнув злостю, бруд у політиці довела Сердючку до ручки.

Раніше "Знай.иа" повідомляв, Данилко зняв маску Сердючки і зробив гучний камінг-аут.

Також Знай.иа" писав, Данилко відкрито заговорив про політичні амбіції.