Новий сезон “Танців з зірками” каналу 1+1 набирає все більших обертів. З 14-ти пар, які першими вийшли на паркет 25 серпня, залишилося 13-ть - 1 вересня шоу покинули Tayanna та Ігор Кузьменко. Співачка зізналася, що була шокована таким результатом. "Виліт" першої пари підстьобнув інших учасників посилено тренуватися і готуватися до третього прямого ефіру. Наприклад, DZIDZIO зізнався, що в ньому “прокинувся незрозумілий звір”, і він готовий поборотися за перемогу в проекті. В цьому році, як і попередні сезони, ведучим “Танців з зірками” став Юрій Горбунов. Пару йому склала співачка Тіна Кароль.

Тіна і Юра

Знай.uа поцікавився у знаменитого ведучого, актора і продюсера, яку пару на проекті він вважає найкращою.

“У мене немає фаворитів, починаючи від першого сезону “Танців з зірками”, які були 12 років тому”, - сказав він.

Юрій так відповів, бо переконаний, що ведучий шоу повинен бути неупередженим.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

“Розумієте, це всі мої друзі: і танцюристи, і зірки. І зараз сказати, що я за того чи за іншого - ні! Я за справедливість завжди. Я за те, щоб перемагали сильні, цілеспрямовані, талановиті! Щоб праця винагороджувалася”, - зазначив Горбунов.

Кожен сезон “Танців з зірками” не обходиться без критики глядачів: хтось не згоден з думкою суддів, а хтось злиться через “виліт” з шоу улюбленої пари.

“Ніяк без критики, так, але треба все це відштовхувати і йти вперед”, - коментує зірка.

Дзідзьо, Юра і Вова Завадюк

На питання, чи побачать коли-небудь українці в числі учасників “Танців з зірками” його дружину, Катю Осадчу, Юра дав категоричну відповідь.

“Вона колись танцювала і сказала, що більше вона на паркет ні ногою”, - сказав він.

Та й сам Юра, як з'ясувалося, не збирається танцювати.

“Боже збав, ви що? Мені дуже подобається моя роль”, - емоційно відповів ведучий.

Він зазначив, що навіть за мільйон гривень або дуже хороший гонорар не погодився б брати участь у шоу.

“Не впевнений. Гроші - це ж не все. Є ще талант, бажання танцювати”, - додав Горбунов.

Учасники нового сезону Танців з зірками

Телеведучий переконаний, що на проекті перемогти може абсолютно будь-яка пара, але вона має бути яскрава, і її повинні любити глядачі.

Нагадаємо, раніше відверто про себе і свою участь в “Танцях з зірками” Знай.uа розповів танцюрист Дмитро Дікусар. Він поділився деталями особистого життя і грандіозними планами на майбутнє.

Крім цього, Дзідзьо розповів Знай.uа, як потрапив на танцювальний проект і як спрацювався з Яною Цибульською.

Також своїми враженнями про участь у "Танцях" поділилася з нами Анна Різатдінова - знаменита гімнастка, партнерка Олександра Прохорова.