Зірка студії "Квартал 95" Катя Нікітіна вельми цікавим способом розважила своїх шанувальників ефектним відео, на якому показала свою шикарну розтяжку.

Акторка "Жіночого кварталу" часто публікує в Instagram кадри зі свого життя. На цей раз вона вирішила поділитися з підписниками жартівливим відео, пише портал "Політека".

На ньому артистка виходить з дому і бере сумочку з відкритого багажника машини. Потім вона намагається закрити багажник, однак використовує для цього не руки, а високо підняту ногу.

Зірка "95 Кварталу" старається з усіх сил, а під кінець навіть допомагає собі рукою, проте їй так і не вдається закрити багажник ногою. Тоді роздратована Нікітіна здається і закриває його руками, після чого відразу йде.

Популярні новини зараз
Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

На відео акторка постає в короткому чорному топі, шортах і стильних окулярах.

"Коли не встигла за #challenge, і слава Богу)", — підписала відео актриса.

Шанувальники тут же взялися коментувати відео:

"Ахах))) смішно", "Ржу не можу! Катя ти бомба", "Ти ж моя коротун", "малятко, ти супер", "Коротше витримала", "Волочкова відпочиває", — пишуть вони.

Нагадаємо, після "нападу" на Зеленського Гончаренко вигнали з засідання: дружок Порошенка знову зганьбився.

Як повідомляв Знай.иа Київ став лідером в престижному рейтингу міст: прогрес на обличчя.

Знай.иа писав, Гончаренко "атакував" Зеленського і поплатився за це: таких коментарів на свою адресу один Порошенко ще не чув.