Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася забавним кадром зі зйомок власного шоу "LeМаршрутка", їздячи містами України в пошуку найбільш незвичайних місць. Так, артистка вирушила в Маріуполь, позуючи в облягаючому вбранні тілесного кольору, спідниці зі зміїним анімалістичним принтом і будівельній касці.

"Маріуполь @lemarshrutka_official приїхала❤️😘#travel #ukraine", - лаконічно підписала Нікітюк. Фолловери взялися коментувати: "Будують ле корабель😂", "Сердючка лук", "Леся ти ВОГОНЬ!!", "Роботу змінила. Вантажником подрабатуєш 😀😀😀", "якщо потрібна буде знімна квартира - пиши! Нагодуєш кота", "Ооой дарма, моряки ж в рейсі без жінок, а тут така)))".

Популярні новини зараз
У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Леся Нікітюк взяла участь у популярному українському шоу "Танці з зірками" і після першого ж ефіру пошкодила руку.

Також знаменитість нарешті показала свого партнера на шоу "Танці з зірками".

А ще артистка в білому купальнику і футуристичних окулярах засвітила всі пікантні місця, а фанати залишилися в захваті.