Відома українська співачка, солістка групи "НеАнгели" Слава Камінська частенько ділиться з фоловерами в Instagram новими фотографіями та новинами свого життя. Камінська відрізняється оригінальністю своїх постів і підписами до них, часто це смішні фото, а ще частіше відверті, але з веселим підписом. Так і в цей раз, Камінська порадувала шанувальників яскравим фото в незвичному образі.

Як видно, Слава відображена у величній позі, сидячи на шкіряному дивані. На ній незвичайне сіро-оксамитове плаття до п'ят з флористичним принтом. Її волосся розпущене, а на обличчі яскравий макіяж і серйозний вираз. У підписі до фото Камінська написала: "В образі шаленої імператриці", але шанувальники порівнюють її з Роксоланою. Фанати не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію красуні.

Нагадаємо, Камінська привітала з днем народження найважливішу дівчинку.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Раніше портал "Знай.иа" повідомляв, що Слава Камінська видала секрет ідеальних відносин.

Також портал "Знай.иа" писав, що Слава Камінська показала, хто піклується про її формах.