Чоловік відомої української співачки, солістки гурту "Время і стекло" Наді Дорофеєвої Володимир Дантес час від часу викладає забавні пости на своїй сторінці в соцмережі Instagram. Часто це спільні фото з зоряною дружиною. Але в цей раз Вова показав незвичайний знімок, на якому позує один, а в підписі до нього написав нескромний пост.

На новому чорно-білому фото Володимир Дантес з'явився перед камерою у романтичному образі в цікавому місці. У підписі до фото артист написав: "Знаєте, з щоденним величезним потоком інформації ми забуваємо про головне. Я давно змирився з тим, що люди можуть забути подзвонити рідним, зайвий раз сказати слова любові. Змирився навіть з побутовими штуками, типу купити те, що тебе попросили, вимкнути світло або змити воду за собою. Але прошу вас, напевно, навіть – заклинаю! Не забувайте про красу... про мою красу. Дякуємо за фото @helenbozhko". Шанувальники не пройшли повз і почали активно коментувати публікацію Вови.

Нагадаємо, чоловік Наді Дорофєєвої Дантес заінтригував новим проектом.

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що чоловік Дорофєєвої показав, як витрачає її гроші.

Також портал "Знай.ua" писав, що чоловік Наді Дорофєєвої показав пікантне фото.