Актрису та зірку серіалу “Моя прекрасная няня” Анастасію Заворотнюк готують до операції з видалення пухлини. Наразі, як відомо, вона знаходиться в приватній московській клініці, пише Starhit.

За словами хірурга-онколога, знайомого з лікарем Заворотнюк, у неї знятий набряк мозку, що дозволяє провести термінову операцію. Наразі вона приходить до тями в загальній палаті, після чого їй продовжать основне протипухлинне лікування, в тому числі хірургічне.

Мова про хірургічне втручання, при якому пухлину не видаляють повністю. Такий підхід допоможе позбутися від симптомів, які можуть загрожувати її життю. Онколог підкреслює, що видалення пухлини можливо навіть в такому важкому випадку. Окрім цього, можливість успішного результату значно вище на ранніх стадіях захворювання, однак у Заворотнюк дуже хороші шанси.

Нагадаємо, діагноз Заворотнюк загрожує мільйонам жінок.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги
Показати ще

Як повідомляв Знай. ua, Заворотнюк вийшла з коми, лікарі подарували надію.

Також Знай. ua писав, що Заворотнюк помітили поза стінами лікарні.