Відповідальий депутат і популярний співак Святослав Вакарчук виступив на концерті гурту "Океану Ельзи" в Мінську. Відео зі сцени з’явилось на сторінці в Instagram, пише Рoliteka.

Вакарчук, загорнувшись у жовто-блакинтий прапор нирнув у свою улюблену стихію на очах у мільйонів.

"Нічого, ми ще приймемо багато законопроектів", - пожартував Вакарчук на початку концерту.

У Мінську гурт "Океан Ельзи" не виступала вже два роки, тому для білорусів цей день став особливим. Вже традиційно на концерт гурту шанувальники приїхали з різних міст і навіть різних країн. Були також посол України в Білорусі Ігор Кизим і музикант, дворазовий чемпіон світу з тайського боксу Віталій Гурков.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок
Показати ще

"Особливий вечір! Дзякуй, Мінск!", - підписали допис на сторінці гурту "Океан Ельзи".

Одну з пісень "Океан Ельзи" присвятив солдатам, які кожен день воюють за Україну.

"За останні п'ять років — ви добре це знаєте — по нашій землі пройшла війна. Не ми розпочали цю війну. Але ми змушені вести її — за нашу рідну землю. Ця війна кожен день забирає життя солдатів, наших героїв, які захищають країну, які роблять так, щоб рано чи пізно світ прийшов в наші будинки", - сказав Вакарчук.

Також слід зазначити, що під час виступу вокаліст популярного українського гурту не забув про батьківщину і на сцені вирішив прикрасити свій образ найважливішим атрибутом – прапором.

"З уклінною вдячністю захисникам нашої землі", - підписав пост відомі виконавець.

Нагадаємо, що Святослав Вакарчук заспіває українську пісню для мами звільненого путінського бранця.

Як повідомляв портал Знай.ua, в мережі висміяли спільне фото Богдана з Вакарчуком.

Також портал Знай.ua писав, що Святослав Вакарчук прокоментував рішення про розпуск ЦВК.