Відомий британський актор Кіт Харінгтон, який прославився роллю Джона Сноу в серіалі "Гра престолів", вперше вийшов у світ після того, як влітку 2019 року пройшов лікування від алкогольної залежності в реабілітаційному центрі.

32-річний актор вийшов на червону доріжку премії "Еммі". Він одягнувся у чорний костюм і в цілому виглядав досить свіжо. Правда, фанати відзначили, що акторові дуже погано дається посмішка. Харінгтона одрозу ж оточили його колеги по легендарного серіалу.

Варто відзначити, що "Гра престолів" отримала 13 статуеток "Еммі", в тому числі і в головній номінації "Найкращий драматичний серіал". Актор Пітер Дінклейдж, який виконав роль Тіріона Ланністеров у фантастичній сазі, удостоївся нагороди за найкращу роль другого плану.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, актор “Гри престолів” зізнався, за що він отримав роль Джона Сноу.

Раніше Знай.ua повідомляв, 53-річну Сальму Хайєк засікли в обіймах Джона Сноу, оце парочка.

Також Знай.ua писав, зірка "Гри престолів" зіграє головну роль у захоплюючому серіалі.