Відомий російський гуморист, чоловік Алли Пугачової Максим Галкін дуже активно веде сторінку Instagram. Нещодавно знаменитість виклав кумедне фото, на якому раптово перетворився на Ксенію Собчак за допомогою популярного нині додатка Gradient. Так, артист намагався дізнатися, кого з зірок він схожий зовні, а після попросив дати номер телефону новоспеченого чоловіка телеведучої, режисера Костянтина Богомолова.

"У кого-небудь є телефон Богомолова?", - пожартував Галкін. Фолловери залишилися в захваті: "Я думаю такого ніхто не очікував, навіть Вітоган", "Як Брат і Сестра 🔥🔥🔥🔥❤️❤️❤️😍😍😍👏👏", "Максим , Ви красиВше, вихованіше , інтелігентніше , ерудованіше 😹", "Максенія Галчак 😄", "Максим, ну ви справжній гуморист!!!😂😂😂", "Це Ксюші комплімент?", "Одне обличчя😂", "Перший дзвінок повинен бути Віторгану🤭".

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що в мережі прогримів скандал через сперму Кіркорова, в якому постраждав Галкін.