Стало відомо, що відома американська актриса Камерон Діаз вперше завагітніла. Ходять чутки, що 47-річна актриса вдалася до процедури еко-запліднення, і що це не перша спроба зірки завести собі малюка. Повідомляють закордонні ЗМІ.

Також подейкують, що Діаз і її чоловік Бенджі Медден вже протягом декількох років мріють про дитину і це подія для пари є самим неймовірним і довгоочікуваним дивом.

"Камерон просто сяє від щастя! Зараз вона активно облаштовує домашнє гніздечко, запасається дитячим одягом і навіть встигла придбати книгу "Чого чекати, коли ви очікуєте дитину"", – поділилося джерело, який наближений до парі.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Нагадаємо, що російська лікар і телеведуча Олена Малишева повідомила, що причиною раку мозку у Анастасії Заворотнюк міг послужити переліт актриси за кордон заради ЕКО.

Як повідомляв портал Знай.ua, балерина Анастасія Волочкова закликала шанувальників артистки Анастасії Заворотнюк помолитися про її душі.

Також портал Знай.ua писав, що Анастасія Заворотнюк, як недавно стало відомо, важко хвора на рак головного мозку. Її здоров'я останнім часом різко погіршився, а її шлюб з фігуристом Петром Чернишовим ледь не потрапив під загрозу.