55-річна російська співачка, екссолістка поп-групи "Міраж" щиро переживає за Настю Заворотнюк і сподівається на її одужання.

За словами зірки, вона зважилася написати заповіт після того, як почула про хворобу актриси Анастасії Заворотнюк. Про це Гулькіна розповіла в інтерв'ю телеканалу НТВ.

"Людина талановита, красива, все життя попереду. Я починаю замислюватися: а там нагорі - що? Чому так несправедливо? Це найстрашніша хвороба сьогоднішнього часу, ніхто ні від чого не застрахований. Нас може забрати не тільки хвороба, нас може забрати все, що завгодно: ми літаємо на літаках, які падають, машини, які розбиваються. Ми йдемо по парку, і на нас нападає якийсь маніяк. Я давним-давно написала заповіт", — зазначила зірка в передачі "Ти не повіриш!" на НТВ, не уточнивши, що і кому залишила у спадок.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Зазначимо, що подробиці свого заповіту, що і кому залишить, співачка уточнювати не стала. Зараз вона виховує сина Олексія і дочку Яну від різних батьків.

"Це така маленька страховка для дітей, - каже Гулькіна, дізнавшись про майно 48-річної Анастасії. - Я взагалі захоплююся людьми, які побороли рак, а у багатьох артистів він був. Може, були різні стадії. Про це дуже важко говорити, треба мати терпіння".