Відомий американський продюсер, автор легендарних пісень Майкл Джеймс Райан, відомий як Busbee пішов з життя через гліобластому. Йому було 43 роки.

Відомо, що впродовж минулого літа Busbee проходив курс лікування, пише Variety. Так, за даними журналістів, ця ж агресивна форма раку головного мозку була діагностована у російської акторки Анастасії Заворотнюк.

Відомо, що Busbee співпрацював з Pink, Шакірою, Тоні Брекстоном, Кітом Урбаном і Гвен Стефані. Він народився в місті Уолнат-Крік, штат Каліфорнія, а у віці 24 років він переїхав до Лос-Анджелесу, де почав писати пісні для учасників музичних реаліті-шоу "Ікс-фактор" та "Американський ідол".

Одна з його найвідоміших робіт – альбом "Hero" кантрі-співачки Марен Морріс. Райана номінували на премію "Греммі" за написану для артистки пісню "My Church".

Популярні новини зараз
Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці
Показати ще

Нагадаємо, шанувальники Заворотнюк плачуть від горя, Волочкова шокувала трагічною звісткою: "Можна тільки молитися про неї".

Як повідомляв Знай.uа пішов з життя зірка серіалу "Зоряний шлях": мільйони фанатів не можуть повірити.

Знай.uа писав, "Харе Крішна, таточку, Харе Рама": Анфіса Чехова опублікувала фото з похоронної церемонії батька.