Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила забавний ролик з чоловіком Владом Топаловим, уявивши, як закохані будуть виглядати в старості. Так, парочка перетворилася на сивочолих бабусю і дідуся, а Регіна прорекламувала валокордин.

"#серіал #БАБУШКАвернулась 👵🏻#топаловы
Вирішили з @vladtopalovofficial перенестися на 50 років вперед і глянути, як там справи , а там.....🤣майже нічого не змінилося)", - пожартувала Тодоренко. Фолловери залишилися в захваті: "Телефон в плівці😂😂😂🔥🔥🔥", "👍😊Круто!😘", "На Леді Гагу схожа", "Дуже круто у вас виходить😍😍 чекаємо продовження 👍", "Хочу 😉 цікавенько 😯", "🤣🤣🤣 Регіна яка ти хуліганка.", "👍💜🌡️🔥🔥🔥🔥🔥🔥 класссс".

Популярні новини зараз
З цими хворобами точно не мобілізують: які болячки помітить навіть ВЛК Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав Додаткова підтримка пенсіонерів: нова виплата 944 грн на місяць Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Регіна Тодоренко написала, що американці і японці - набагато життєрадісніші українців, а потім звузила очі з допомогою пальців.

А ще артистка знялася в дуже незвичайній рекламі йогуртів з посипкою, показавши дві сторони себе і засвітила величезний вагітний животик.