Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила трепетні архівні кадри з їх з Владом Топаловим розкішного весілля в Сорренто, Італія. Так, артистка зізналася, що їй іноді хочеться повторити ці щасливі моменти, які назавжди залишаться в її серці.

"Як же це було красиво 😍 🙈
Сьогодні вночі залізла у весільний фотоальбом і зрозуміла, що хочу прожити цей день знову: щоб мама підколювала мені фату, а Тато вів до нареченого 🤵 , щоб гості танцювали під «Ах, Одеса, перлина біля моря», а потім сидячи на балкончику нашої вілли #Astor , обнявшись з @vladtopalovofficial , дивитися на вершину Везувію і загадувати бажання ❤️❤️❤️", - поділилася емоціями Тодоренко. Фолловери ж почали засипати закоханих компліментами, бажаючи їм довгих років щасливого сімейного життя.

Популярні новини зараз
ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково Нова схема крадіжки - у небезпеці кожен, хто має карту: українцям розповіли, як не втратити гроші Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Регіна Тодоренко написала, що американці і японці - набагато життєрадісніші українців, а потім звузила очі з допомогою пальців.

А ще артистка знялася в дуже незвичайній рекламі йогуртів з посипкою, показавши дві сторони себе і засвітила величезний вагітний животик.