48-річна російська актриса Анастасія Заворотнюк хворіє на рак мозку і лікується в одній з московських клінік. За цей час ЗМІ писали різні новини про стан зірки серіалу "Моя прекрасна няня".

Зокрема повідомлялося, що пухлина Заворотнюк нібито неоперабельна і медики підтримують її життя з допомогою медикаментів. Також є інформація про те, актриса повторно лягла на операційний стіл і нарешті прийшла до тями.

У свою чергу родичі Анастасії ніяк не коментують її хворобу. Але фанати знаменитості сподіваються, що кумиру вже краще. Адже її чоловік Петро Чернишов повернувся до роботи.

Анастасія Заворотнюк з чоловіком

У той же час старша донька Заворотнюк в Instagram розповіла про майбутню фотосесію. На знімку видно, що Анна посміхається. Тому у соцмережі ходить чутка про поліпшення стану здоров'я актриси.

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."
Показати ще

донька Анастасії Заворотнюк Анна

Нагадаємо, кому дістануться мільйони і елітна нерухомість "Моєї прекрасної няні".

Як повідомляв портал Знай.uа, Дворецький з "Моєї прекрасної няні" розповів про стан онкохворої Заворотнюк.

Також портал Знай.uа писав, що Заворотнюк повернеться на телебачення: представник "Моєї прекрасної няні" ошелешив планами.