Відома українська співачка Віра Брежнєва, дружина Костянтина Меладзе, яка нині часто виступає в Росії, поділилася з фоловерами в Instagram незвичайним фото. Знаменитість виставила в Сторіс досить відвертий архівний кадр, зроблений фотографом Yuji Siva ще у часи її кар'єри в групі "ВІА Гра". Так, артистка позувала лише в еротичній червоній білизні і високих чобітках на підборах, засвітивши ідеальну фігуру.

"Раритет 2003-2004", - кумедно підписала Брежнєва. На сторінці самого фотографа також з'явилися кілька кадрів з процесу зйомок, де Віра разом з Анною Сєдоковою і Надією Мейхер-Грановською позували в студії, примірявши лише хутряні шубки, шапки і пікантні боді з глибоким декольте.

Популярні новини зараз
Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще