4 жовтня видання Daily Mail опублікувало на своєму сайті уривки з мемуарів знаменитостей. Серед них були одкровення британського виконавця Елтона Джона, в яких він розповів, що кілька років тому був на волосині від смерті. Тоді жити йому залишалося всього добу.

Співак повідомив, що у 2017 лікарі виявили в нього рак простати. Замість хіміотерапії, Елтон Джон погодився на операцію, яка пройшла успішно. Але через 10 днів у нього виявили ознаки інфекції та поклали до реанімації.

В реанімації Елтон Джон провів два дні між життям і смертю, він зізнається, що часто молився: "Будь ласка, не дай мені померти. Будь ласка, дай мені знову побачитися з моїми дітьми!".

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги
Показати ще

Після цього, Елтон Джон відмовився від гастролей і вирішив більше часу проводити з сім'єю, так як він зрозумів, що ніщо в житті не може замінити рідних людей: "Всі сумніви після зникали".

Нагадаємо, раніше важкохворий чоловік Заворотнюк кинув її заради трюків: "Зовсім інше видовище".

Також Знай.uа писав, що Заворотнюк мучить не тільки рак: розкрилися величезні проблеми "Моєї прекрасної няні".

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що рак у Заворотнюк: красуня-донька "Моєї прекрасної няні" вселила надію у фанатів, погляньте на це щастя.