Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram. Нещодавно знаменитість виставила досить відвертий кадр, прилетівши в Париж на показ популярного дизайнера Андре Тана разом з Олею Поляковою, Юрієм Горбуновим, Катериною Осадчою та іншими зірками українського шоу-бізнесу. Так, артистка позувала в міні-спідниці, коротенькій шкірянці і водолазці, засвітивши не тільки нескінченні ноги, але і дещо зайве в рожевій рикші.

"Провітрюючись 😂 #paris", - пожартувала Полякова. Фолловери не пройшли повз: "А що саме провітрюввли?))", "Що у тебе під спідницею????", "Красуня 😍", "Оля, Ви окраса цього міста! Та й будь-кого в цьому Світі! 🌷", "Обережно,а то ще задує щось", "Спідниця надто коротка 😏", "Лялька Барбі 💕💕💕💕💗🌸", "Ух)красуня в цукерковій машинці 🎈🥁", "Такої дами Париж ще не бачив😍🔥".

Популярні новини зараз
Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.

А ще артистка в Одесі показала ідеальну фігуру в білому купальнику і зізналася, що відпочиває з подружкою, але здається, подружка була погано підготовлена до літа і не поголила ноги.