Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила яскраве фото з шоу "Де логіка?" на одному з російських каналів, відправившись туди з ще однією екс-ведучою "Орел і решка" Марією Іваковою. Так, артистка приміряла лимонний широкий костюм і чорну маєчку, засвітивши груди, а також зачарувала посмішкою.

"Ми з @maria_ivakova сьогодні а ударі! Як думаєте , ми виграємо?
Підключайтесь просто зараз )))", - поділилася емоціями Тодоренко. Фолловери залишилися в захваті: "Спочатку подумала, що це Віра Брежнєва.", "Класне фото👍🙌", "Щаслива Мама", "Яка ж вона гарна, коли сміється 😍😍😍", "Продули, але заразливо сміялися😂", "Регіна, у вас забійний сміх 😂 😂 😂, поки дивилася теж іржала до сліз!!! 🌺", "Ви великі розумники❤".

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Регіна Тодоренко написала, що американці і японці - набагато життєрадісніші українців, а потім звузила очі з допомогою пальців.

А ще артистка знялася в дуже незвичайній рекламі йогуртів з посипкою, показавши дві сторони себе і засвітила величезний вагітний животик.