Відома українська співачка Віра Брежнєва, дружина Костянтина Меладзе, яка нині часто виступає в Росії, поділилася з фоловерами в Instagram незвичайним фото. Знаменитість виставила пікантний кадр, позуючи в мокрому одязі під одним із численних фонтанів у Римі. Так, артистка засвітила розкішні груди і струнку талію у відвертій сукні, прорекламувавши туфлі з колаборації VERA X AQUAZZURA.

"Добре, коли добре .... 💫
Або
Дівчина у фонтані 💥
Вся увага на туфлі 🔥", - кумедно підписала Брежнєва. Фолловери залишилися в захваті: "Моя увага на туфлі впала в останню чергу 🙈😍🔥😍", "Можливо ,ви змогли б зіграти характерну роль у кіно.Мені здається,що у вас є начинка.", "🤨 точно на туфлі...?)", "Всі співачки, як люди, а Віра - БОГИНЯ!!!💙💙💙🌷🌷🌷💎💎💎👑👑👑🌘🌘🌘", "Вірочка , це Космос!!!!😘", "Знову ідеальна :) так що це таке. Ну, Віра )".

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Віра Брежнєва поділилася в Instagram спільним знімком з 17-річною дочкою Сонею. Шанувальники не одразу зрозуміли, де мама, а де донька, адже вони схожі між собою, як дві краплі води.