Альона Омович – київська Instagram-модель, яка прославилася в мережі любов'ю до пластики і незвичайною зовнішністю. Дівчина активно публікує в мережі відверті фото, демонструючи все те, що збільшила пластичними операціями. Так, Альона вже "зробила" собі ніс і губи, груди і сідниці, і вона це абсолютно не приховує, а навіть хизується.

Так, в цей раз Омович порадувала фоловерів поруч відвертих фотографій, на яких з'являється в різних образах, але як завжди, вивалює на камеру "силіконові принади". У підписі до фото Альона оголосила конкурс – вона розігрує 5 образів, які продемонструвала на знімках. Переможців вона буде чекати у своєму бутіку. Фолловери не залишили без уваги таку публікацію Альони і почали брати участь у її акції.

Нагадаємо нещодавно майже гола українська Кардашьян прикрилася живою змією.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що українська Кардашьян обтягнула силіконову красу вульгарним леопардом.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Також портал "Знай.uа" писав, що українська Кардашьян порадувала новим відео.