Популярна українська телеведуча Регіна Тодоренко, яка вийшла заміж за російського артиста Влада Топалова, народила йому сина, і оселилася в Москві, часто радує публіку яскравими постами в Instagram. Тодоренко випускає власне шоу на YouTube "П'ятниця з Регіною", в якому бере інтерв'ю у зіркових гостей.

Цього разу зірка поділилася з фотографією з подорожі по Італії. На своїй сторінці в Instagram Тодоренко показала знімок, на якому підкидає маленького сина Майкла в повітря. Видно, що молода мама почуває себе щасливою.

Коментатори не скупилися на компліменти Регіні, залишили багато теплих слів і побажань:

"Доброго ранку, Регіночка ви чудова, позитивна людина! 😀Залишайтеся завжди такою запальничкою! 👍", "Суперські 😍 мамине щастя 😃 ❤️", "Регіна, ви стали такою жіночною, такою квітучою з появою Майкла. Він відкрив у вас ту жіночу грань, яка ховалася за всієї вашою, в хорошому сенсі, шаленою енергією", "Такі вже великі пупсики", - пишуть фанати.

Популярні новини зараз
Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

Нагадаємо, Тодоренко і Топалов роздають шанувальникам мерседес, гроші та техніку.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Регіна Тодоренко повернулася до зйомок свого шоу, ще й чоловіка експлуатує.

Також портал "Знай.uа" писав, що Регіна Тодоренко показала будинок своєї мрії.