Популярна українська співачка Оля Полякова розповіла, що любовна історія зі своїм чоловіком Вадимом почалася досить непросто. Про це вона повідомила у програмі "Зоряний шлях".

Так, стало відомо, що Полякова потрапила в любовний трикутник.

"Так, я була коханкою свого чоловіка. Недовго, тому що він дуже рішучий, він не став мучити ні одну, ні іншу, розумієте, він це коло перервав, і все", - поділилася вона.

Також Оля поспівчувала своїй конкурентці. Адже не просто прийняти поразку в боротьбі за любов.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

"Але я пережила цю історію, я знаю, що це таке, я розумію цю жінку, я розумію її горе, і трикутник - це неприємно, не те, що неприємно, це трагічна ситуація, і я раджу в ньому не жити, я раджу його перервати в якусь сторону, або в одну, або в іншу", - розповіла артистка.

До того ж, співачка сказала, що навіть і не пам'ятає тих чоловіків, які були в її житті до самої появи її чоловіка.

"Чесно скажу, я нічого не пам'ятаю до свого життя з моїм чоловіком. По-перше, це було давно, я вже запам'ятала, а по-друге, у мене настільки змінилося з ним життя, його якість, яскравість, наповненість, що я це все не пам'ятаю, що там було, якась любов. Чесно, тоді мені здавалося, що це трагедія і цього більше не буде ніколи, і все, кінець мого життя жіночої, але зараз я навіть не пам'ятаю тих імен", - зізналася Полякова.

Знаменитість дуже рада тому, що її коханий не змінився і завжди буде на її боці, навіть якщо вона не права.

"Ми дуже змінилися з ним, життя нас дуже змінила, і це добре, тому що в тій моделі це було б теж неможливо. Тому єдине, що не змінилося у моєму чоловікові, це, що він завжди на моїй стороні, завжди мене підтримує, всі погані, я прекрасна, навіть якщо я не права, а я не права буваю так часто. Ніколи мене не критикує, і це щастя, що ми зустрілися, це правда", - повідомила співачка.

Також Оля розповіла, що у її чоловіка є дві дочки. Для них він є як мамою, так і татом.

"Він дуже багато працював у своєму житті, він сьогодні працює набагато менше, він займається дітьми, родиною... Ми помінялися місцями трохи, але якщо б це було по-іншому, це було б неможливо, у мене вже не було б сім'ї, розумієте? Тільки в такому вигляді це можливо", - розповіла Полякова.

Нагадаємо, що відома українська співачка і гуморист Оля Полякова розповіла, на що вона витратила 50 тисяч євро з кредитної картки чоловіка під час першої поїздки в Париж.

Як повідомляв портал Знай.ua, донька Полякової опублікувала кумедне відео зі своєю зірковою мамою. Дівчинка благає про допомогу, так як Оля зареєструвалася в додатку Tik Tok і більше ні на що не звертає уваги.

Також портал Знай.ua писав, Оля Полякова опублікувала відео з нового сезону легендарного українського шоу "Х-фактор".