Відома українська співачка Тоня Матвієнко обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram. Знаменитість похвалилася архівними кадрами, показавши, як виглядала в 14 років. Як виявилося, в дитинстві артистка була зовсім не ефектною блондинкою, якою її звикли бачити шанувальники, а задумливою шатенкою, яку досить важко впізнати.

"Ось такою я була в 14 років 🌺🙃", - лаконічно підписала Матвієнко. Фолловери залишилися в захваті: "Так ти брюнетка? 👏😍 Але блондинка 🔥", "А темний колір волосся дуже 😍", "Не схожа на себе🤣", "Гарненька))", "Красуня вау)))", "спробуйте змінити колір волосся.Блондинкою не дуже😒", "Красуня😍😍😍", "Брюнетка👍👍👍🌷🌹 🌷", "Дуже мила і гарна", "Брюнеткою просто супер👍".

Популярні новини зараз
Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.