Відома українська співачка Ірина Білик активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно 49-річна знаменитість виставила трепетне відео, на якому її мама Ганна Яківна і тато Микола Семенович трепетно обіймали один одного і цілувалися. Так, артистка поділилася з шанувальниками великим горем - 15 жовтня її батько пішов з життя. Варто відзначити, що вони з Іриною були дуже близькі, їх сім'я була міцною і дружньою.

"Народитися і піти в один день. Я буду сумувати, тату", - лаконічно підписала Білик. Фолловери не пройшли повз і почали підтримувати Ірину, не стали винятком навіть зіркові друзі:співчуття висловили Філіп Кіркоров, Аліна Гросу, Віталій Козловський та інші.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.