Зірка радянського фільму "Москва сльозам не вірить" Віра Алентова не перестає вражати шанувальників своїм новим виглядом. 77-річна акторка показалася з неприроднім обличчям.

15 жовтня Віра Алентова зі своїм чоловіком режисером Володимиром Меньшовим відвідала урочисте відкриття меморіальної дошки на честь її "коханого" з фільму – актора Олексія Баталова. На заході саме вона привернула чи не найбільшу вагу присутніх та преси, повідомляє Politeka.

Кадри із фільму Москва сльозам не вірить

Обличчя російської акторки знову змінилося – воно стало наче "пластиковим" і зовсім неприроднього вигляду. В мережі виклали нові фото Віри Алентової, які остаточно розчарували фанатів.

Віра Алентова

Популярні новини зараз
Якщо не хочете плакати через платіжки: споживачам електроенергії дали час до 3 травня Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики
Показати ще

Лише нещодавно шанувальники Алентової з радістю обговорювали повернення актриси до більш природного вигляду після численних косметичних втручань. Та зараз люди стверджують, що акторку зовсім не впізнати.

Віра Алентова

Cама знаменитість ніколи не говорила про свої операції, а секретом своєї молодості називала схуднення.

"Секрет простий – потрібно зачинити рот і перестати їсти. Потрібно важити стільки, скільки ти важив в 20 років. Це найголовніше. Тому що все інше: зморшки та інше, звичайно, видають вік, але, якщо ти в цьому тонусі залишаєшся, то і відчуваєш себе чудово", - заявляє Алентова. Віра Алентова

Кадри із фільму Москва сльозам не вірить

Нагадаємо, раніше Микола Караченцев помер після тривалої хвороби

Як повідомляв портал "Знай.ua", опублікували цікаві факти із життя Олександра Гріна

Також "Знай.ua" писав, що обрали найпопулярнішу акторку кіно для дорослих