Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram. Нещодавно знаменитість виставила досить пікантний кадр з архівної фотосесії, похвалившись ідеальною фігурою. Так, артистка приміряла коротенький спортивний топ і лосини для фітнесу, розповівши, що чекає на шанувальників, які прийдуть на її тренінг.

"...Щасливе життя - це баланс цих основних аспектів, над ними і будемо працювати...", - зазначила Полякова. Також артистка зізналася, що навчить дівчат знаходити улюблену справа в житті, залучати чоловіків мрії, погорить про красу і здоров'я, а також про думки і слова. Фолловери не пройшли повз: "Оля! Вогонь🔥", "Ікона стилю❤️", "Переплутала трохи послідовність одягу))", "Красуня 🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥", "Сексі", "Добре виглядаєте👍".

Популярні новини зараз
Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Слід відзначити, що співачка дасть сольний концерт з програмою "Королева ночі" 26 жовтня 0 19.00 за адресою Спортивна площа 1, місто Київ, Палац Спорту.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.

А ще артистка в Одесі показала ідеальну фігуру в білому купальнику і зізналася, що відпочиває з подружкою, але здається, подружка була погано підготовлена до літа і не поголила ноги.