Російська телеведуча і актриса Евеліна Бледанс показала розкішний знімок в купальнику. Вона розмістила його у соціальній мережі Instagram.

"А ви, коли підходите до дзеркала з голим тільцем, як почуваєтеся? Подобаєтеся собі?", - звертається Бледанс до фанатів.

Вона запропонувала фоловерам взяти участь у голосуванні, щоб зрозуміти, скільки людей вважають себе привабливими. При цьому сама вона похвалилася, що прийшла до певного віку і не змогла втратити підтягнуте тіло.

"Я прийшла до певного життєвого рубежу не втративши підтягнутого тіла з непоганими для дами м'язами і пружною шкірою з шовковистим на дотик. І вірю, що це буде рівно стільки, скільки я буду хотіти і намагатися це зберегти. Хочеться полежати на дивані і поїсти печива - стоп! Погрызи морквину і у фітнес-клуб!", - хвалиться актриса.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Бледанс дуже пишається тим, як змогла зберегти здоров'я і красу тіла. Вона часто публікує відверті фотографії в купальниках і ніяк не соромиться показувати результат своєї наполегливої праці.

Нагадаємо, навколо тіла Началовой розгорівся неабиякий скандал.

Як повідомляв Знай. ua, Лолита Бондарчук, Бльоданс та інші зірки, які виховують дітей з синдромом Дауна.

Також Знай. ua писав, що російські селебріті занурилися у тяжку скорботу.