Відома українська телеведуча Катя Осадча частенько радує шанувальників в Instagram новими публікаціями. Зовсім нещодавно знаменитість виставила серію фото в незвичайному образі, перевтілившись з ніжної блондинки в розкішну брюнетку. Так, артистка приміряла образ Мортиші з культового мультфільму "Сімейка Аддамс", прем'єра якого вийшла перед Хелловіном. Юрій Горбунов ж прийшов підтримати любу дружину в ролі мультяшного чоловіка Гомеса.

"Ви вже готові до #helloween
Ми вчора репетирували на прем‘єрі
А ким ви будете цього року? :) ", - поділилася емоціями Осадча. Фолловери не пройшли повз: "Ооооо тааак🔥", "Не впізнала навіть )) дуже ефектно...", "А вам личить 👍💕", "Ух, які класні!!!", "Цікава стала 😻😉", "Вам дуже личить образ! Дуже стильно виглядаєте з чорним кольором волосся. 😍", "Вам дуже личить цей образ🌹".

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.

А ще Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.