Новий суддя проекту "Танці з зірками", танцюрист і хореограф Григорій Чапкіс розповів про роман з жінкою, яка молодша за нього більше, ніж на півстоліття. Про це 89-річний хореограф розповів у програмі "Життя відомих людей".

Так, народний артист вже тричі був одружений. З першою дружиною Людмилою він розлучився ще в далекому 1970 році. З другою дружиною Наталею Чапкіс розписався в 1980 році. Тоді дівчині було 28 років, а хореографу – вже 50.

"Друга дружина - ми розійшлися з-за звичайною причини, це буває у кожного! Вона хоче жити в Америці, а я хочу жити в Україні", - поділився танцюрист.

З третьою дружиною Аллою Григорій прожив 24 роки. Причиною розлучення став вихід дружини на пенсію.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

У свої 89 років народний артист не відчуває себе самотнім. Його новою обраницею стара 38-річна жінка, яка подарувала Чапкісу новий сенс життя.

"Я не можу сказати, що це моя дружина і у нас з нею штамп! Ми живемо, але вона ще не "дозріла". Але вона приймає мене таким, який я є", - розповів танцюрист.

Григорій також сказав, що вони не відчувають різницю у віці. Однак відносини поки приховують.

"Але коли я хочу собі зробити комплімент - кажу, познайомтеся з моєю дружиною", - зізнався він.

Нагадаємо, що десятий прямий ефір "Танців з зірками" буде овіяний містикою, адже темою його стане Хеллоуїн.

Як повідомляв портал Знай.ua, українська співачка і учасниця шоу "Танці з зірками" Ілона Гвоздьова відверто розповіла про стосунки з чоловіком і ревнує він її до партнера за проектом Володимиру Остапчуку.

Також портал Знай.ua писав, що епатажна українська співачка MARUV (Анна Корсун) вирішила підкорювати серця фанів не тільки співочим талантом, але і хореографічним — вона бере участь у шоу "Танці з зірками", вже ставши улюбленицею публіки.