Відома модель Кендалл Дженнер свого часу прославилася зйомками в сімейному реаліті-шоу, тепер же красуня є затребуваною моделлю, ангелом Victoria's Secret, вона зібрала багатомільйонну аудиторію у своєму Instagram, яку часто радує новими фото і відео зі свого життя.

Так, в цей раз Кендалл вирішила показати шанувальникам яскраву хелловінську фотосесію, в якій вона з'явилася в образі лісової феї. Модель позує перед камерою в компанії кількох коней, деяких з них вона осідлала, займаючи різноманітні пози для фото. Як видно, красуня вбралася феєю, на ній коротке плаття, декороване золотими перами, а за її спиною видно такого ж відтінку крила. Волосся дівчини розпущене, а поверх покладена цікава прикрасу, на її обличчі легкий макіяж. Шанувальники без розуму від публікації красуні Кендалл і засипають її компліментами в коментарях до фото.

Нагадаємо, Кендалл Дженнер перевершила себе минулорічну.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Кендалл Дженнер показала, як сім'я Кардашьян відзначила День подяки.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Також портал "Знай.uа" писав, що напівгола Кендалл Дженнер перетворилася на розпусну школярку.