Соня Євдокименко – 18-річна модель і співачка, вона онука відомої бабусі Софії Ротару. Дівчина навчається в Нью-Йорку і часто публікує фото звідти у своєму Instagram. Соня велика любителька атмосферних фотосесій, результатами яких активно ділиться в мережі, і цей раз не став винятком – красуня похвалилася яскравим осіннім кадром, зробленим в Центральному парку.

Так, на новому фото Софія з'явилася у красивому вбранні, яке складається зі світлих штанів і білої майки, поверх якої вона накинула світло-коричневе пальто. Волосся моделі розпущене і красивими пасмами спадає на плечі, на її обличчі легкий макіяж, а на шиї яскраве акцентне намисто. Соня млосно позує, дивлячись у камеру і як би поправляючи пальто. Поруч з нею видно невелику сіру сумочку і телефон. У підписі до фото дівчина написала: "Улюблена колірна палітра. Приємних вихідних!".

Нагадаємо, онучка Ротару вразила мережу красою, і отримала благословення від Лагерфельда.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що юна племінниця Софії Ротару позбавила користувачів сну пікантним фото.

Також портал "Знай.ua" писав, що онучка Ротару побувала в зимовій казці і підкорила всіх миловидним личком.