Чоловік важкохворої акторки Анастасії Заворотнюк Петро Чернишов став найобговорюванішою фігурою в мережі за кілька останніх днів. Відомо, що Петро вийшов у світ після довгої відсутності і взяв участь у шоу дружини прес-секретаря Володимира Путіна Тетяни Навки.

Так, роботу чоловіка Заворотнюк на льоду користувачі мережі назвали "непрофесійною". Про це пишуть російські ЗМІ.

"Чоловік Анастасії Заворотнюк і Петро Чернишев повернувся в шоу Тетяни Навки. Вперше за кілька місяців,після появи перших чуток про хворобу, він вийшов на лід. У коментарях у Тетяни багато зазначають погану форму Петра. Також, схоже, по ходу шоу сталася якась накладка з декораціями, ліжко вивезли не вчасно, і Тетяна в нього не влетіла. Як вона сама пише шанувальникам: "Слава богу, жива залишилася", - пише Telegram-канал "Тільки нікому".

Петро Чернишов та Анастасія Заворотнюк
Петро Чернишов та Анастасія Заворотнюк

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом
Показати ще

Так, одна з глядачок написала: "Ситуації Петра, зрозуміло, всі співчувають… Але така форма просто не професійна"; "Була на шоу, сумно дивитися на великих спортсменів, що без кінця б'ються об лід", - зазначила ще одна підписниця.

Тетяна Навка і чоловік Анастасії Заворотнюк і Петро Чернишев
Тетяна Навка і чоловік Анастасії Заворотнюк і Петро Чернишев

Тим не менш варто зазначити, що більшість людей все таки розуміють, що фігурист сьогодні знаходиться в досить пригніченому стані.

Нагадаємо, тяжкохворий Заворотнюк знайшли "спонсора".

Як повідомляв Знай.uа зневірений чоловік Заворотнюк з'явився на публіці, фанати не дізнаються зірку: зарослий і змучений.

Знай.uа писав, Заворотнюк мучив не тільки рак: яке випробування пройшла "Моя прекрасна няня".