Популярна українська співачка Maruv, яка свого часу виграла Нацвідбір на Євробачення, але так і не поїхала з-за скандалу навколо виступів у Росії активно веде свою сторінку в Instagram. Нещодавно артистка виставила серію пікантних фото, позуючи в чорному латексному комбінезоні, капелюшку, що нагадує заячі вушка і блискучому платті-накидці на бретелях. Так, артистка отримала нагороду "Краща російська виконавиця" від телеканалу MTV, вручення якої відбулося в Севільї.

"Окреме спасибі моїм фанам! Без вас би ця подія в моєму житті не відбулася. Ви марувианські марувіанці і я вас кохаю❤️", - трепетно підписала Анна. Фолловери взялися коментувати, а їх думки розділилися: "А чому російська співачка,а не українська?", "У мене питання! Де статуетка???", "Жахливо і сумно", "Ти просто неймовірна😍😍😍🔥🔥🔥💕😻,ми пишаємося тобою💋💋💋", "Любимо нескінченно 🖤", "Виграти українці як росіянці.. ну таке собі досягнення", "Анна як завжди богемна.👏👏👏", "Господи, та за що ж так красиво 😻🤤".

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, MARUV зробила жорстку заяву з приводу Євробачення, не це хотіли почути від неї українці.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Полякова грудьми встала за MARUV.

Також портал "Знай.uа" писав, що організатори Євробачення пообіцяли жорстке покарання для України за витівки MARUV.