Відому на весь світ актрису, доброчинницю і багатодітну матір Анжеліну Джолі екстрено евакуювали просто зі знімального майданчика на острові Фуертевентура. Туди зірка разом зі знімальною групою вирушила знімати нову екранізацію коміксів Marvel – фільм "Вічні". Як виявилося, на острові, просто поруч з акторами знайшли справжню бомбу. Тому всіх людей, які там були, екстрено евакуювали щоб уникнути трагедії. Про це повідомляє The Sun.

Анжеліна Джолі, Super
Анжеліна Джолі, Super

Після того, як усіх людей вивели з локації, на місце прибули вибухотехніки. Скільки часу бомба пролежала на острові, поки сказати складно, але фахівці встановили, що такими пристроями користувалися під час Другої світової війни. За словами свідка і очевидця подій, ситуація була жахливою, ніхто не знає, що могло б статися, якби бомбу хтось зачепив. Однак, тепер вже проблема ліквідована, все обійшлося, і знімальна група повернулася до роботи.

Анжеліна Джолі, 24 канал
Анжеліна Джолі, 24 канал

Нагадаємо, студія Disney показала, як Джолі перетворюється в Малефісенту.

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, Анджеліна Джолі приревнувала Бреда Пітта.

Також портал "Знай.ua" писав, що розкрилася несподівана причина розлучення Джолі та Пітта.