Стало відомо, що після загибелі в березні 2019 року соліста знаменитого гурту "The Prodigy" Кіта Флінта на аукціоні були продані готичне ліжко і кільце для носа майже за 450 тисяч доларів.

Нагороди MTV були продані за 20,4 тисяч доларів

Так, дубове готичне ліжко ручної роботи зі сталевими деталями, яке нагадує трон, було продано з молотка за 10,8 тисячі доларів. Її купив один з європейських фанатів популярного гурту, які зібралися в четвер, 7 листопада, на аукціон в Кембриджі (Великобританія).

Готичне ліжко було продано за 10,8 тисяч доларів

Колекція аксесуарів, які належали музиканту Кіту Флінту була продана за 2,8 тисячі доларів. Про це повідомив Sky News.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще

Колекція прикрас Кіта Флінта

Слід зазначити, що найдорожчими лотами стали 3 нагороди від MTV, які були продані за 20,4 тисяч доларів. Всього на аукціоні продали 170 предметів, які належали знаменитому співаку. Всі виручені гроші відправлять на погашення боргів Флінта.

Велика скульптура мурашки була продана за 10,2 тисячі доларів

Нагадаємо, що в крові покійного лідера групи The Prodigy Кіта Флінта знайшли велику кількість наркотичних речовин, серед яких кокаїн і кодеїн. Крім того, перед смертю музикант випив багато алкоголю.

Як повідомляв портал Знай.ua, представники померлого вокаліста популярної групи The Prodigy Кіта Флінта повідомили, що його особисті речі будуть виставлені на продаж. Прибуток з цього аукціону планують витратити на погашення боргів відомого співака.

Також портал Знай.ua писав, що у загиблого соліста The Prodigy Кіта Флінта знайшли борги на мільйони фунтів.