Концертний директор співачки Олі Полякової Валентин Науменко, який підкорив своїм голосом жіночу частину журі і глядачок на шоу "Х-фактор", не пройшов на наступний етап проекту каналу СТБ.

Вперше за історію вокального шоу учасники проходили унікальне випробування в тренувальному таборі. Потрібно було за 30 секунд виконати пісню а капела за ширмою. Проте директору Полякової так і не вдалося переконати членів журі в тому, що він гідний пройти далі.

Валентин Науменко, фото: СТБ

При цьому невдача зовсім не засмутила чоловіка. Науменко опублікував на своєму YouTube каналі відеозвернення, в якому поділився думкою про проект і розповів глядачам про наміри розвиватися далі, як виконавець.

Науменко Валентин і Оля Полякова

Популярні новини зараз
Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Також він подякував свою улюблену артистку за величезну підтримку і пообіцяв, що найближчим часом неодмінно здивує публіку.

Нагадаємо, ніхто не сподівався, що на кастинг прийде концертний директор Олі Полякової. Його ім'я Валентин Науменко і йому 46 років.

Як повідомляв портал Знай.uа, оприлюднино найкращі виступи учасників "Х-фактор".

Також портал Знай.uа писав, що Оля Полякова в пікантному образі заінтригувала кліпом "Нічна жриця".