Як відомо, знаменита українська телеведуча Олена-Крістіна Лебідь та наречена віце-прем'єр-міністра України Павла Розенко, активно веде власну Instagram-сторінку та частенько радує прихильників різноманітними фотографіями та знімками.

Так, цього разу знаменитість опублікувала відеоролики, на якому вона в жовтій мисці миє свого чотирилапого улюбленця – песика Жоржика. І зауважимо, що самому пухнастому така ідея не сподобалася, адже тільки телеведуча намагалася його потерти, він почав голосно гарчав.

"Жуля, а тобі цікаво, чому, коли доктор обрізає тобі пазурі, ти так не смердиш?", - звертається знаменитість до свого улюбленця.

Олена-Крістіна Лебідь
Олена-Крістіна Лебідь

Зауважимо, що в коментарях знайшлися українці, яких припав до смаку таке поводження Жоржика: " Такий маленький, а з характером", " У мого діда так жигуль заводиться", "Перший раз подивилася без звуку. Подумала, що нічого незвичайного: ну собачку з матюками миють. Другий раз подивилася. Подумала, а як така маленька собачка може видавати такі дивні звуки".

Популярні новини зараз
ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються
Показати ще

Нагадаємо, раніше Знай.uа писав, чому обов'язково потрібно подивитися з дітьми серіал “Перші ластівки”. Це жорсткий 8-серійний трилер, який можна буде переглянути на Новому каналі з 19 листопада.

Також у коментарі Знай.uа дружина Миколи Тищенка зі "Слуги народу" Алла Барановська зізналася, що її чоловік більше не приділяє часу ресторанному бізнесу, а їй самій довелося на час віддалитися із соцмереж, щоб не давати зайвих инфоприводів для ворогів та заздрісників.

Крім цього, співак MELOVIN став голосом молодіжного серіалу "Новенька" на Новому каналі.